Francesco er en passioneret mand fra Napoli i Italien

Her møder I Francesco, en italiensk mand fra syd Italien. Francesco er en passioneret mand fra Napoli i Italien. Han giver alt af sig selv for at opnå gode resultater indenfor Napolitansk madkunst. Francesco værdsætter og respekter håndtering af mad råvare.

  Leder du efter et sted?

Francesco giver af sin tålmodighed til tiden, som maden har brug for. Italiensk mad taler for sig selv. Hvis du leder efter et sted, hvor I kan bestille dejligt mad som take away til en middag til dem du holder af. Så har du fundet stedet. Francesco ønsker at skabe en ægte italiensk atmosfære og stemning i Trattotriadafrancesco. I alt en italiensk oplevelse, som I kan nyde og påskønne en utrolig ægthed indenfor madkunsten.

 

kunster er kærligheden.

Størst af alle kunster er kærligheden. Kærligheden til at være tålmodigt, trække vejret dybt, nyde livets omgivelser og tage imod livets glædelige oplevelser – Per lo più tutta l’arte è amore. L’amore di essere paziente, respirare profondamente, godersi l’ambiente della vita e accettare esperienze gioiose della le vita. Når gæster kommer og åbner døren strømmer en frisk og ægte italiensk duft dig i møde. I kan se, at der anvendes gode råvarer. Selvom der er megen aktivitet i køkkenet, laves alle retter tålmodigt fra bunden og anrettes så både syn, smag og konsistens tilgodeses. Udover den veltilberedte mad sættes også god hygiejne og venlig betjening i centrum. Francesco glæder sig til at se jer hos Trattoriadafrancesco